ظروف نچسب گرانیتی یکی از بهترین و کاربردی ترین سازندگان ظروف گرانیتی، برای راهنمایی مصرف کنندگان این ظروف، نکاتی را ارائه کرده اند که رعایت آنها اگر چه سخت نیست اما، باعث افزایش بازه مفید استفاده از آن می شود. این نکات عبارتند از:
برای ورود یک ظرف گرانیتی به تجهیزات یک آشپزخانه لازم است نخست ظرف با استفاده از آب و مایع ظرف شویی، شسته شود. بعد از خشک شدن ظرف، باید تمام جداره داخلی قابلمه گرانیتی با استفاده از روغن چرب شود. در این مرحله ظرف روی حرارت قرار گرفته و چند دقیقه کوتاه به آن زمان داده خواهد شد. سپس شعله خاموش شده و به مدت 24 ساعت کامل، ظرف به حال خود رها می گردد. در انتها، ظرف با استفاده از دستمال پارچه ای نرم، تمیز و عاری از هر گونه آلودگی خواهد شد. این کار تاثیر مثبت زیادی بر عملکرد ظروف گرانیتی خواهد داشت. لازم است از استفاده کردن قاشق های استیل و موارد دیگری از این دست که موجب به وجود آمدن خط و خش در جداره ظرف می شود، پرهیز شود. قاشق های چوبی یا تفلون جایگزین های مطلوبی برای عناصر پیش گفته هستند.
استفاده از شعله های با اندازه نامتناسب با ظرف می تواند طول عمر آن را به شدت کاهش دهد. به عبارت بهتر می توان گفت چنانچه سایز قابلمه از شعله موجود کوچکتر باشد، شعله و حرارت از کناره های ظرف به سمت بالا خواهد رفت. این مسئله باعث تغییر رنگ جداره خارجی شده و به جداره داخلی نیز آسیب می زند. بهتر است ظرفی که حاوی مواد غذایی نیست، مدت طولانی بر روی شعله قرار نگیرد. برای نظافت و شستشوی قابلمه ها و سایر ظروف گرانیتی باید از ابرهای نرم استفاده شود تا مانع از آسیب دیدن جداره شود. بدیهی است که سیم ظرفشویی موجب پاک شدن پوشش گرانیتی از روی هسته اصلی ظرف شده و کارایی قابلمه را تحت تاثیر قرار می دهد. خط و خش بر روی پوشش گرانیتی، باعث حذف شدن قابلمه از دور ظروف پرکاربرد آشپزخانه می گردد. سرد و گرم کردن ناگهانی قابلمه موجب تخریب جداره داخلی آن می شود. لذا لازم است از قرار دادن ظرف داغ در زیر آب سرد جدا اجتناب شود. عدم رعایت این نکته موجب ایجاد شک به ظرف می شود. در نتیجه با تخریب جداره ها، پایانی زود هنگام برای ظرف گرانیتی رقم خواهد خورد.